Logo GSM-Paradise
Terug naar Motorola

Moto E6i

XT2053-5

Bij Gsm-Paradise bieden we hoogwaardige reparaties voor de Motorola Moto E6i. Onze ervaren technici staan klaar om je telefoon met zorg en expertise te herstellen. Met gebruik van kwalitatieve onderdelen garanderen we de betrouwbaarheid en duurzaamheid van elke reparatie. Bovendien bieden we een ruime garantieperiode van 3 maanden op al onze diensten. Vertrouw op Gsm-Paradise voor een betrouwbare oplossing en breng vandaag nog je Motorola Moto E6i binnen voor een zorgeloze reparatie. Herstel de functionaliteit en prestaties van je telefoon en geniet weer van een vlotte gebruikerservaring!

Reparaties Moto E6i

Display Reparatie
Display Reparatie
€99,-
Tijd
60 min.
Rijswijk: Check
Zoetermeer: Check
Accu
Accu
€49,-
Tijd
30 min.
Rijswijk: Check
Zoetermeer: Check
Oplaadgedeelte
Oplaadgedeelte
€49,-
Tijd
60 min.
Rijswijk: Check
Zoetermeer: Check

Let op: locaties met een zijn inleverpunten. De reparatie vindt plaats in ons andere filiaal.

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Vragen? Bel of app ons

Kunt u uw telefoon of een specifiek defect niet vinden op onze website, of heeft u een andere vraag, bel ons dan gerust. Woont u in de regio Den Haag, dan kunt u uiteraard ook altijd even langskomen.

Onze service

Onze locaties

Bijna alle smartphone reparaties zijn klaar terwijl u wacht en op ‘No Cure, No Pay’ basis. Er hoeft niet van te voren een afspraak gemaakt te worden maar u kunt gerust binnenlopen in één van onze winkels. Tevens werken wij voor zover mogelijk alleen met originele onderdelen.

GSM-Paradise Rijswijk

GSM Paradise Rijswijk

Pr. Johan Friso Promenade 154
2284 DC Rijswijk

GSM-Paradise Zoetermeer

GSM Paradise Zoetermeer

Het Rond 42
2711 BW Zoetermeer

Nieuwsbrief

Loop geen aanbiedingen meer mis. Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang al het laatste nieuws. 

Stuur uw toestel ter reparatie op

Met onze online smartphone reparatieservice kunt u vanuit heel Nederland uw telefoon door ons laten repareren. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. U ontvangt dan uw pakbon en verdere instructies in een email. Snel en gemakkelijk!

Uw apparaat
Uw gegevens

Ontvang onze allerlaagste prijs

In de meeste gevallen kunnen wij uw telefoon repareren terwijl u wacht. Maar als het wat langer mag duren, kunnen wij u een nóg scherpere prijs aanbieden. Onze prijzen zijn gegarandeerd de laagste op de markt.
Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend de allerlaagste prijs aan voor uw telefoon- of tabletreparatie.