Logo GSM-Paradise
Terug naar Motorola

Motorola Edge 40

**Reparatie van uw Motorola Edge 40 bij ons: Snel, Betrouwbaar en Professioneel** Heeft uw Motorola Edge 40 een reparatie nodig? Bij ons bent u aan het juiste adres voor een snelle, betrouwbare en professionele service. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een defecte batterij, of een ander probleem, onze ervaren technici staan klaar om uw toestel weer in topconditie te brengen. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige onderdelen en bieden een garantie op al onze reparaties. Maak vandaag nog een afspraak en geniet weer van een perfect werkende Motorola Edge 40!

Reparatie van uw Motorola Edge 40 bij ons: Snel, Betrouwbaar en Professioneel

Heeft uw Motorola Edge 40 een reparatie nodig? Bij ons bent u aan het juiste adres voor een snelle, betrouwbare en professionele service. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een defecte batterij, of een ander probleem, onze ervaren technici staan klaar om uw toestel weer in topconditie te brengen. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige onderdelen en bieden een garantie op al onze reparaties. Maak vandaag nog een afspraak en geniet weer van een perfect werkende Motorola Edge 40!

Reparaties Motorola Edge 40

Display Reparatie
Display Reparatie
€189,-
Tijd
60 min.
Rijswijk: Check
Zoetermeer: Inleverpunt
Accu
Accu
€89,-
Tijd
30 min.
Rijswijk: Check
Zoetermeer: Check

Let op: locaties met een zijn inleverpunten. De reparatie vindt plaats in ons andere filiaal.

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Vragen? Bel of app ons

Kunt u uw telefoon of een specifiek defect niet vinden op onze website, of heeft u een andere vraag, bel ons dan gerust. Woont u in de regio Den Haag, dan kunt u uiteraard ook altijd even langskomen.

Onze service

Onze locaties

Bijna alle smartphone reparaties zijn klaar terwijl u wacht en op ‘No Cure, No Pay’ basis. Er hoeft niet van te voren een afspraak gemaakt te worden maar u kunt gerust binnenlopen in één van onze winkels. Tevens werken wij voor zover mogelijk alleen met originele onderdelen.

GSM-Paradise Rijswijk

GSM Paradise Rijswijk

Pr. Johan Friso Promenade 154
2284 DC Rijswijk

GSM-Paradise Zoetermeer

GSM Paradise Zoetermeer

Het Rond 42
2711 BW Zoetermeer

Nieuwsbrief

Loop geen aanbiedingen meer mis. Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang al het laatste nieuws. 

Stuur uw toestel ter reparatie op

Met onze online smartphone reparatieservice kunt u vanuit heel Nederland uw telefoon door ons laten repareren. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. U ontvangt dan uw pakbon en verdere instructies in een email. Snel en gemakkelijk!

Uw apparaat
Uw gegevens

Ontvang onze allerlaagste prijs

In de meeste gevallen kunnen wij uw telefoon repareren terwijl u wacht. Maar als het wat langer mag duren, kunnen wij u een nóg scherpere prijs aanbieden. Onze prijzen zijn gegarandeerd de laagste op de markt.
Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend de allerlaagste prijs aan voor uw telefoon- of tabletreparatie.