Logo GSM-Paradise
Terug naar Nokia

Nokia G60

Bij GSM-Paradise kun je rekenen op professionele displayreparaties voor de Nokia G60. Onze ervaren technici staan klaar om het beschadigde of gebarsten display van je Nokia G60 te vervangen, zodat je weer kunt genieten van een helder en onberispelijk scherm. We gebruiken hoogwaardige vervangende onderdelen om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren. Of het nu gaat om een kapot scherm, een defect touchscreen of andere displayproblemen, we hebben de expertise om je Nokia G60 weer in perfecte staat te herstellen. Bij GSM-Paradise streven we naar een snelle en betrouwbare service, zodat je snel weer kunt genieten van je smartphone. Breng vandaag nog je Nokia G60 langs en laat ons je helpen met de displayreparatie die je nodig hebt.

Reparaties Nokia G60

Display Reparatie
Display Reparatie
€129,-
Tijd
60 min.
Rijswijk: Check
Zoetermeer: Check

Let op: locaties met een zijn inleverpunten. De reparatie vindt plaats in ons andere filiaal.

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Vragen? Bel of app ons

Kunt u uw telefoon of een specifiek defect niet vinden op onze website, of heeft u een andere vraag, bel ons dan gerust. Woont u in de regio Den Haag, dan kunt u uiteraard ook altijd even langskomen.

Onze service

Onze locaties

Bijna alle smartphone reparaties zijn klaar terwijl u wacht en op ‘No Cure, No Pay’ basis. Er hoeft niet van te voren een afspraak gemaakt te worden maar u kunt gerust binnenlopen in één van onze winkels. Tevens werken wij voor zover mogelijk alleen met originele onderdelen.

GSM-Paradise Rijswijk

GSM Paradise Rijswijk

Pr. Johan Friso Promenade 154
2284 DC Rijswijk

GSM-Paradise Zoetermeer

GSM Paradise Zoetermeer

Het Rond 42
2711 BW Zoetermeer

Nieuwsbrief

Loop geen aanbiedingen meer mis. Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang al het laatste nieuws. 

Stuur uw toestel ter reparatie op

Met onze online smartphone reparatieservice kunt u vanuit heel Nederland uw telefoon door ons laten repareren. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. U ontvangt dan uw pakbon en verdere instructies in een email. Snel en gemakkelijk!

Uw apparaat
Uw gegevens

Ontvang onze allerlaagste prijs

In de meeste gevallen kunnen wij uw telefoon repareren terwijl u wacht. Maar als het wat langer mag duren, kunnen wij u een nóg scherpere prijs aanbieden. Onze prijzen zijn gegarandeerd de laagste op de markt.
Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend de allerlaagste prijs aan voor uw telefoon- of tabletreparatie.