Logo GSM-Paradise

Gsm-Paradise Delft Stopt ermee

1 mei 2023

Gsm-Paradise Delft sluit zijn deuren – Klanten van harte welkom in Zoetermeer en Rijswijk

*Delft, 22 juni 2023* – Met spijt in ons hart kondigt Gsm-Paradise aan dat onze vestiging in Delft haar deuren sluit. We willen onze gewaardeerde klanten bedanken voor hun langdurige steun en vertrouwen. Hoewel Gsm-Paradise Delft sluit, willen we benadrukken dat onze vestigingen in Zoetermeer en Rijswijk nog steeds klaarstaan om onze klanten te helpen met hoogwaardige smartphone reparaties en uitstekende service.

Bij Gsm-Paradise hebben we altijd gestreefd naar klanttevredenheid en kwaliteit. Hoewel het sluiten van onze Delftse vestiging een moeilijke beslissing was, willen we onze klanten verzekeren dat we ons uiterste best doen om hen te blijven bedienen. Onze vestigingen in Zoetermeer en Rijswijk bevinden zich nog steeds op korte afstand van Delft en verwelkomen onze klanten met open armen.

In Zoetermeer en Rijswijk kunnen klanten nog steeds rekenen op dezelfde hoogwaardige smartphone reparatieservices die ze van Gsm-Paradise gewend zijn. Onze deskundige technici hebben uitgebreide ervaring en expertise in het repareren van verschillende merken en modellen smartphones. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een defecte batterij, een niet-functionerende camera of andere problemen, we zullen ons best doen om de beste oplossing te bieden.

Bij Gsm-Paradise begrijpen we dat een smartphone een essentieel onderdeel van het dagelijks leven is. Daarom streven we ernaar om snelle en efficiënte service te bieden. Onze klanten kunnen nog steeds rekenen op onze “1 uur service”, waarbij we ons best doen om de reparaties zo snel mogelijk af te ronden, zodat je jouw smartphone weer snel kunt gebruiken.

Naast onze snelle service, willen we ook benadrukken dat we onze gewaardeerde klanten een “no cure no pay” beleid bieden. Dit betekent dat als we er niet in slagen om jouw smartphone te repareren, je geen kosten hebt. We zijn toegewijd aan het vinden van de beste oplossingen voor onze klanten en we zullen ons uiterste best doen om aan hun behoeften te voldoen.

Hoewel we afscheid nemen van onze Delftse vestiging, blijven we ons richten op het leveren van uitstekende service en klanttevredenheid. We willen onze klanten bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen, en we nodigen hen van harte uit om onze vestigingen in Zoetermeer en Rijswijk te bezoeken. We staan klaar om hen te helpen met al hun smartphone reparatiebehoeften en hen de best mogelijke ervaring te bieden.

Bij Gsm-Paradise willen we benadrukken dat onze klanten belangrijk voor ons zijn, ongeacht de locatie van onze vestigingen

Smartphone repareren?

Is uw smartphone, iPhone of Samsung Galaxy stuk? GSM-Paradise repareert het! Selecteer hier uw merk toestel:

Stuur uw toestel ter reparatie op

Met onze online smartphone reparatieservice kunt u vanuit heel Nederland uw telefoon door ons laten repareren. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. U ontvangt dan uw pakbon en verdere instructies in een email. Snel en gemakkelijk!

Uw apparaat
Uw gegevens

Ontvang onze allerlaagste prijs

In de meeste gevallen kunnen wij uw telefoon repareren terwijl u wacht. Maar als het wat langer mag duren, kunnen wij u een nóg scherpere prijs aanbieden. Onze prijzen zijn gegarandeerd de laagste op de markt.
Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend de allerlaagste prijs aan voor uw telefoon- of tabletreparatie.