Logo GSM-Paradise

Schermreparatie

Bent u op zoek naar een scherm reparatie voor uw iPhone, Samsung Galaxy of andere telefoon? Dan bent u bij GSM Paradise in goede handen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van het demonteren en monteren van nieuwe LCD schermen, touchscreens, telefoon glas en andere onderdelen van telefoonschermen. Uw scherm reparatie wordt alleen uitgevoerd door onze experts. Zij beschikken over de kennis en kunde om uw telefoon scherm reparatie met veel precisie uit te voeren. Voor een scherm reparatie bent u van harte welkom in één van onze drie winkels in Delft, Rijswijk of Zoetermeer. Een display reparatie kunnen wij binnen een uur voor u uitvoeren. U hoeft dus zeker niet lang te wachten op de reparatie van uw telefoon. 

Wat belangrijk is om te weten bij een scherm reparatie

Wist u dat 88% van de Nederlanders ruim 3 maanden wachten met hun scherm reparatie? De schade aan het glas van uw telefoonscherm heeft vaak geen invloed op de prestaties van uw telefoon. Toch ziet het er natuurlijk niet mooi uit en is de telefoon niet meer wat het was. Een nieuw scherm laten plaatsen is dan onvermijdelijk. Het demonteren van het oude scherm en monteren van een nieuw scherm is een klus wat ontzettend veel nauwkeurigheid vereist. Sommige mensen kiezen ervoor om de reparatie zelf uit te voeren. Dit raden wij niet aan, omdat bij het kleinste foutje de gehele reparatie al mislukt is. Wat ook belangrijk is om te weten is dat het LCD scherm en het gebroken glas bij de meeste telefoons aan elkaar gelijmd zijn. Dit betekent dat deze allebei vervangen moeten worden. Helaas zijn LCD schermen erg prijzig, met name voor de nieuwere telefoons. Ondanks dat bieden wij u de scherpste tarieven aan voor de originele LCD schermen.

Schermreparatie telefoons
Schermreparatie telefoons

Het verloop van een scherm reparatie

U kunt met uw smartphone langskomen in één van onze winkels. We bekijken vervolgens het probleem en constateren welke reparatie er nodig is. In het geval van een scherm reparatie zal er snel duidelijk zijn wat er aan de hand is. Bij een barst moet het volledige LCD scherm met glas vervangen worden. Onze experts kunnen direct aan de slag gaan. Binnen een uurtje loopt u alweer met een gloednieuw scherm op uw smartphone de deur uit. We vinden het belangrijk om u een uitstekende service te bieden voor uw display reparatie. Dit is vaak al een duur grapje, dus wij begrijpen dat deze reparatie erg vervelend voor u is. Ook begrijpen wij dat u uw telefoon zo snel mogelijk weer terug wil hebben. Daarom werken wij met onze expertise erg nauwkeurig, maar ook efficiënt.

Iphone scherm reparatie

De Iphone scherm reparatie is zo ongeveer de meest voorkomende smartphone reparatie die er bestaat. Zeker de schermen van de oudere modellen staan erom bekend erg gevoelig te zijn voor barsten. Wij bij GSM Paradise zijn bedreven om elk Iphone model te kennen en te begrijpen hoe een reparatie uitgevoerd moet worden. Wij werken met de originele LCD schermen. U kunt ervoor kiezen om een origineel scherm te laten plaatsen, dit raden wij uiteraard aan. Dit kost wel iets meer dan andere schermen, maar u bent dan wel verzekerd van de absolute topkwaliteit. 

Samsung Galaxy scherm reparatie

Ook een Samsung Galaxy scherm reparatie komt door de populariteit van de telefoons vaak voor. Wij zijn expert op het gebied van de vele modellen uit de Samsung Galaxy serie. Voor deze smartphone hebben wij geen keuze in de kwaliteit van uw nieuwe scherm. We werken alleen met de originele onderdelen. Op deze manier hoeft u zich er geen zorgen over te maken dat er een replica op uw smartphone gemonteerd wordt. Door met zoveel nauwkeurigheid te werken lijkt het gewoon alsof de fabriek het nieuwe scherm heeft geplaatst. 

Nieuwsbrief

Loop geen aanbiedingen meer mis. Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang al het laatste nieuws. 

Stuur uw toestel ter reparatie op

Met onze online smartphone reparatieservice kunt u vanuit heel Nederland uw telefoon door ons laten repareren. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. U ontvangt dan uw pakbon en verdere instructies in een email. Snel en gemakkelijk!

Uw apparaat
Uw gegevens

Ontvang onze allerlaagste prijs

In de meeste gevallen kunnen wij uw telefoon repareren terwijl u wacht. Maar als het wat langer mag duren, kunnen wij u een nóg scherpere prijs aanbieden. Onze prijzen zijn gegarandeerd de laagste op de markt.
Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend de allerlaagste prijs aan voor uw telefoon- of tabletreparatie.