Logo GSM-Paradise

Telefoon reparatie Voorburg

Wilt u uw telefoon laten repareren in de omgeving van Voorburg en Den Haag? GSM Paradise zorgt dat u voordat u het weet weer over een volledig werkzame smartphone beschikt. Binnen het uur is uw telefoon gerepareerd. Meer weten? Bekijk hieronder de mogelijkheden! 

Diverse telefoon reparaties

GSM Paradise biedt diverse oplossingen op het gebied van telefoon reparatie in Voorburg. Uw smartphone kan om diverse redenen kapot zijn gegaan, waarbij het soort schade ook kan verschillen. Ongeacht het probleem aan uw telefoon, wij helpen u verder. Denk hierbij onder andere aan reparaties als:

  • Beeldscherm vervangen (touchscreen of LCD)
  • Accu vervangen
  • Achterkant vervangen
  • Camera reparatie (front & back)
  • Speaker reparatie

Mocht u een reparatie behoeven die niet in het overzicht staat, kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden. Kom langs in onze winkel of neem contact met ons op. Wij repareren uw telefoon binnen 30 minuten, de meeste reparaties zijn klaar terwijl u wacht, natuurlijk kunt u om zeker te zijn van de reparatie een afspraak maken. Wij helpen u graag zo snel mogelijk in een van onze winkels. De meest voorkomende modellen zijn natuurlijk Iphone en Samsung, uiteraard reparen wij ook overige GSM merken, tablets van samsung, ipad’s en andere merk tablets. 

Telefoon reparatie Voorburg

Samsung reparatie

GSM Paradise is ook gespecialiseerd in reparatie aan uw Samsung (Galaxy) telefoon. Een telefoongigant als Samsung biedt tientallen modellen, die allemaal andere kwetsbaarheden hebben. Zo kan het voorkomen dat het scherm van uw Samsung stuk is gevallen, of is er een probleem met uw software. Ongeacht uw probleem, wij helpen u verder. Wij repareren uw telefoon met originele onderdelen, waarbij u gewoon in de winkel kunt wachten. Kunnen wij uw Samsung telefoon niet repareren, dan hoeft u uiteraard ook niet te betalen. 

iPhone reparatie

Allereerst kunt u GSM Paradise inschakelen voor de reparatie van uw iPhone in de omgeving van Voorburg. De iPhone is een complex apparaat, die niet makkelijk uit elkaar te halen is. Wanneer uw smartphone dan ook gerepareerd dient te worden, is het aan te raden om dit uit te laten voeren door een specialist. Wij repareren uw Apple telefoon binnen het uur, waarbij u tot wel 3 maanden garantie krijgt. 

Schermreparatie telefoons

Tablet reparatie en overige apparaten

Behalve telefoon reparatie in de buurt van Voorburg kunt u bij ons ook terecht voor het repareren van tablets en andere mobiele apparaten, alsmede andere telefoonmerken dan Samsung en Apple. In onze telefoonwinkel kunnen wij on the spot diverse reparaties aan uw tablet verrichten. Denk hierbij aan het herstel van software, het vervangen van uw scherm of het oplappen van uw oplaadpunt. Heeft u vragen over de reparatie van uw tablet of smartphone? Neem contact met ons op, of kom langs in één van onze locaties. 

GSM Paradise

Direct uw telefoon in Voorburg laten repareren

Is uw telefoon kapot, en wilt u deze laten repareren door een ervaren specialist? GSM Paradise helpt u verder. Terwijl u rustig in de winkel rondkijkt, repareren wij uw smartphone of tablet, inclusief originele onderdelen. Daarbij hanteren wij 3 maanden garantie. Is uw telefoon niet meer te repareren, dan hoeft u uiteraard ook niet te betalen. Neem daarom direct contact met ons op, of kom langs in één van onze filialen. Schakel GSM Paradise in voor uw telefoon reparatie in Voorburg. 

Nieuwsbrief

Loop geen aanbiedingen meer mis. Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang al het laatste nieuws. 

Stuur uw toestel ter reparatie op

Met onze online smartphone reparatieservice kunt u vanuit heel Nederland uw telefoon door ons laten repareren. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. U ontvangt dan uw pakbon en verdere instructies in een email. Snel en gemakkelijk!

Uw apparaat
Uw gegevens

Ontvang onze allerlaagste prijs

In de meeste gevallen kunnen wij uw telefoon repareren terwijl u wacht. Maar als het wat langer mag duren, kunnen wij u een nóg scherpere prijs aanbieden. Onze prijzen zijn gegarandeerd de laagste op de markt.
Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend de allerlaagste prijs aan voor uw telefoon- of tabletreparatie.