Logo GSM-Paradise
Terug naar merken
Oppo A Series
Oppo A Series
Oppo Find X Series
Oppo Find X Series
Oppo Reno Series
Oppo Reno Series

Selecteer jouw Oppo model

Over onze Oppo reparaties

Bij GSM-Paradise bieden we hoogwaardige Oppo reparatieservices die u snel weer verbonden houden met uw geliefde toestel. Wat ons onderscheidt, is onze uitgebreide voorraad van Oppo-onderdelen. Dankzij deze ruime voorraad kunnen we bijna altijd de benodigde onderdelen direct beschikbaar hebben, wat resulteert in een snelle en efficiënte reparatieservice.

Wij geloven in eerlijke service en hanteren het ‘no cure, no pay’-principe. Als we om welke reden dan ook uw Oppo-toestel niet kunnen repareren, brengen we geen kosten in rekening. U kunt dus met een gerust hart bij ons langskomen, wetende dat u alleen betaalt als uw probleem daadwerkelijk wordt opgelost.

Bij GSM-Paradise begrijpen we dat uw Oppo-toestel een onmisbaar onderdeel van uw dagelijkse leven is. Daarom streven we ernaar om de meeste reparaties binnen slechts één uur te voltooien. U hoeft dus niet lang te wachten om weer volop van uw Oppo te kunnen genieten.

Om u extra gemoedsrust te bieden, geven we 3 maanden garantie op al onze Oppo-reparaties. Dit betekent dat als er zich binnen deze periode onverwachte problemen voordoen, we deze kosteloos voor u zullen oplossen. En het beste van alles, u hoeft geen afspraak te maken. U bent altijd welkom om langs te komen wanneer het u uitkomt, en wij zorgen ervoor dat uw Oppo-toestel snel weer in topconditie verkeert.

Stuur uw toestel ter reparatie op

Met onze online smartphone reparatieservice kunt u vanuit heel Nederland uw telefoon door ons laten repareren. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. U ontvangt dan uw pakbon en verdere instructies in een email. Snel en gemakkelijk!

Uw apparaat
Uw gegevens

Ontvang onze allerlaagste prijs

In de meeste gevallen kunnen wij uw telefoon repareren terwijl u wacht. Maar als het wat langer mag duren, kunnen wij u een nóg scherpere prijs aanbieden. Onze prijzen zijn gegarandeerd de laagste op de markt.
Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend de allerlaagste prijs aan voor uw telefoon- of tabletreparatie.