Logo GSM-Paradise
Terug naar merken

Selecteer jouw Samsung S Series model

Over Galaxy S reparaties bij GSM-Paradise

Bij GSM-Paradise zijn we gespecialiseerd in het repareren van de Samsung Galaxy S Series, waaronder de nieuwste vlaggenschepen zoals de S23 Ultra. Wij begrijpen dat deze toestellen van topkwaliteit zijn en daarom werken we uitsluitend met volledig originele onderdelen om de hoogste kwaliteit te waarborgen.

Wat ons onderscheidt, is onze indrukwekkende voorraad van Samsung Galaxy-onderdelen. Hierdoor kunnen we bijna altijd alle benodigde onderdelen op voorraad hebben, waardoor we de meeste reparaties binnen het uur kunnen voltooien. U hoeft dus niet lang te wachten om uw geliefde Samsung Galaxy S Series weer in handen te hebben.

Wij geloven in de duurzaamheid van onze reparaties en om dat te bewijzen, bieden we 3 maanden garantie op al onze reparaties aan de Samsung Galaxy S Series. Dit betekent dat u met een gerust hart kunt genieten van uw gerepareerde toestel, wetende dat het goed is verzorgd.

Bij GSM-Paradise streven we naar transparante en eerlijke service. Daarom werken we op basis van het ‘no cure, no pay’-principe. Als we om welke reden dan ook uw Samsung Galaxy S Series niet kunnen repareren, brengen we geen kosten in rekening. En het beste van alles, u hoeft geen afspraak te maken. Kom gewoon langs wanneer het u uitkomt, en wij zorgen ervoor dat uw Samsung Galaxy S Series snel weer perfect werkt.

Geen apparaten gevonden.

Stuur uw toestel ter reparatie op

Met onze online smartphone reparatieservice kunt u vanuit heel Nederland uw telefoon door ons laten repareren. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. U ontvangt dan uw pakbon en verdere instructies in een email. Snel en gemakkelijk!

Uw apparaat
Uw gegevens

Ontvang onze allerlaagste prijs

In de meeste gevallen kunnen wij uw telefoon repareren terwijl u wacht. Maar als het wat langer mag duren, kunnen wij u een nóg scherpere prijs aanbieden. Onze prijzen zijn gegarandeerd de laagste op de markt.
Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend de allerlaagste prijs aan voor uw telefoon- of tabletreparatie.