Logo GSM-Paradise
Terug naar merken
Samsung A Series
Samsung A Series
Samsung J Series
Samsung J Series
Samsung S Series
Samsung S Series
Samsung Note Series
Samsung Note Series
Samsung Z Series
Samsung Z Series
Samsung Xcover Series
Samsung Xcover Series
Galaxy Tab Series
Galaxy Tab Series

Selecteer jouw Samsung model

Samsung reparaties bij GSM Paradise

Bij GSM-Paradise zijn we trots op onze uitmuntende Samsung Galaxy reparatieservice. Wij begrijpen hoe belangrijk uw Samsung Galaxy voor u is en daarom gebruiken we voor al onze reparaties volledig originele onderdelen. Dit garandeert niet alleen de hoogste kwaliteit, maar zorgt er ook voor dat uw toestel weer in optimale staat wordt hersteld.

Wat ons onderscheidt, is onze uitgebreide voorraad van Samsung Galaxy-onderdelen. Hierdoor kunnen we de meeste reparaties binnen het uur voltooien. U hoeft dus niet lang te wachten om weer volop van uw toestel te kunnen genieten. Bij GSM-Paradise streven we naar snelheid en efficiëntie, zonder in te leveren op kwaliteit.

Wij geloven in onze vaardigheden en onze gebruikte materialen, daarom bieden we u met trots 3 maanden garantie op alle Samsung Galaxy reparaties die we uitvoeren. Dit geeft u gemoedsrust, wetende dat uw toestel in goede handen is.

Bij GSM-Paradise geloven we ook in eerlijke service. Daarom hanteren we het ‘no cure, no pay’-principe. Als we uw Samsung Galaxy niet kunnen repareren, brengen we geen kosten in rekening. U kunt altijd bij ons binnenlopen voor een snelle reparatie, zonder dat u van tevoren een afspraak hoeft te maken. Wij staan klaar om u te helpen en uw Samsung Galaxy snel weer in topconditie te brengen.

Stuur uw toestel ter reparatie op

Met onze online smartphone reparatieservice kunt u vanuit heel Nederland uw telefoon door ons laten repareren. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. U ontvangt dan uw pakbon en verdere instructies in een email. Snel en gemakkelijk!

Uw apparaat
Uw gegevens

Ontvang onze allerlaagste prijs

In de meeste gevallen kunnen wij uw telefoon repareren terwijl u wacht. Maar als het wat langer mag duren, kunnen wij u een nóg scherpere prijs aanbieden. Onze prijzen zijn gegarandeerd de laagste op de markt.
Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend de allerlaagste prijs aan voor uw telefoon- of tabletreparatie.