Logo GSM-Paradise

iPhone reparatie Rijswijk

Een smartphone kan vele verschillende beschadigingen of defecten hebben, het zal u niet verbazen dat schermreparaties de meest voorkomende zijn. Schermen bestaan uit drie onderdelen. Ook al is maar één onderdeel beschadigd, dan betekent dat in bijna alle gevallen dat het volledige scherm vervangen moet worden. Dat is vervelend voor u, maar het is een eenvoudige reparatie voor ons. Kom dus langs in onze winkel in Rijswijk en wij voeren uw schermreparatie binnen een uur voor u uit. 

Schermreparaties Rijswijk

GSM Paradise heeft een vestiging in Rijswijk waar we voor u klaar staan. Met onze drie vestigingen rond Den Haag zijn we voor iedereen uit de regio goed bereikbaar. Een locatie in Rijswijk is dan voor veel van onze klanten ook het perfecte punt in de regio, maar natuurlijk zien we vooral veel lokale inwoners langs komen. Naast Rijswijk hebben we ook vestigingen in Delft en Zoetermeer. Deze winkels staan in nauw contact met elkaar en zorgen voor de perfecte service in regio Den Haag. Als u niet in de mogelijkheid bent om langs te komen in onze winkels, dan kunt u uw telefoon ook opsturen ter reparatie. Binnen 24 uur sturen we dan uw gerepareerde telefoon weer naar uw op.

Dat is de service waar wij voor staan. De Iphones zijn natuurlijk de bekende smartphones die wij vaak op onze balie in Rijswijk zien verschijnen. De techniek in de telefoons is uniek voor dit merk, daarom is het belangrijk dat de specialisten veel ervaring hebben om uw reparatie uit te voeren. We zijn ooit aan het begin van deze eeuw al begonnen met het sleutelen aan de Iphones. We leerden de verschillende technieken en hebben hierdoor een heel goed beeld wat voor welke reparatie gevraagd wordt. Onze mensen in Rijswijk hebben dezelfde kennis en kunnen zo ook snel een reparatie constateren. 

GSM Paradise

Samsung Galaxy reparatie Rijswijk

De Samsung Galaxy is eigenlijk het tweede model die we na de IPhone voorbij zien komen in onze winkels. Het voordeel van Samsung ten opzichte van Apple is dat ze voor veel onderdelen dezelfde structuur hanteren, wat de reparatie eenvoudiger maakt. Toch worden de smartphones tegenwoordig zeer technisch in elkaar gezet. Dat vraagt van ons om onze kennis continu te verbeteren. Dat doen we graag voor u, omdat we dan zeker weten dat onze ervaring op het gebied van de Samsung Galaxy hoog genoeg is om u van dienst te zijn. Onze klanten in Rijswijk zijn dit ook van ons gewend. 

Nieuwsbrief

Loop geen aanbiedingen meer mis. Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang al het laatste nieuws. 

Stuur uw toestel ter reparatie op

Met onze online smartphone reparatieservice kunt u vanuit heel Nederland uw telefoon door ons laten repareren. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. U ontvangt dan uw pakbon en verdere instructies in een email. Snel en gemakkelijk!

Uw apparaat
Uw gegevens

Ontvang onze allerlaagste prijs

In de meeste gevallen kunnen wij uw telefoon repareren terwijl u wacht. Maar als het wat langer mag duren, kunnen wij u een nóg scherpere prijs aanbieden. Onze prijzen zijn gegarandeerd de laagste op de markt.
Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend de allerlaagste prijs aan voor uw telefoon- of tabletreparatie.