Logo GSM-Paradise

iPhone reparatie Zoetermeer

In Zoetermeer kan iedereen terecht voor een Iphone reparatie of voor een reparatie aan een ander type smartphone. GSM Paradise is actief in de regio Den Haag, daarom hebben wij ook nog een vestiging in Rijswijk. Zo kunt u gemakkelijk kiezen welke vestiging voor u het meest praktisch is. De vestiging in Zoetermeer bevindt zich net als de andere vestigingen in het winkelcentrum. Op deze manier zijn wij erg toegankelijk en kunt u bijvoorbeeld tijdens de reparatie nog even boodschappen doen terwijl u wacht.

Telefoon reparaties in Zoetermeer

Wilt u een prijsindicatie van uw reparatie krijgen? Loop dan even binnen in onze winkel. U betaalt pas voor de reparatie zodra wij deze hebben uitgevoerd. De Iphones zien we ook in Zoetermeer het vaakst voorbij komen in de winkel. Daarom hebben we ervoor gekozen om ons veel te richten op de producten van Apple en de bijbehorende onderdelen. Door onze kennis kunnen wij al snel constateren welke reparatie er nodig is en kunnen we deze reparatie ook snel uitvoeren. Een Iphone heeft een aantal mankementen die vaker kapot gaan dan andere onderdelen. Dat heeft te maken met de structuur en de technologie achter deze smartphone. In onze winkel helpen we u graag met uw Iphone reparatie.

GSM Paradise balie Zoetermeer

Samsung Galaxy reparatie Zoetermeer

Natuurlijk repareren we niet alleen maar producten van Apple. Ook de grootste concurrent van de Iphone, de Samsung Galaxy, zien we vaak terug in onze winkels. In Zoetermeer bent u dan ook van harte welkom voor een Samsung Galaxy reparatie. De telefoons kenmerken zich door het scherm en vaak ook door de grootte van de schermen. Een ongeluk zit dus in een klein hoekje. Gelukkig hadden we bij GSM Paradise al snel door dat Samsung met deze telefoon echt de concurrentie met de Iphone aan kon gaan. Daarom hebben we ons ook snel gespecialiseerd in het uitvoeren van een Samsung Galaxy reparatie. 

Schermreparaties Zoetermeer

In onze winkel in Zoetermeer kunt u voor elk soort reparatie langskomen. De meest voorkomende reparatie is toch wel een scherm vervanging. Dit heeft te maken met de kwetsbaarheid van het glas. Gelukkig wordt de techniek van dit glas steeds beter, maar nog steeds is de kwetsbaarheid niet verdwenen. Een schermreparatie is vervelend vanwege de kosten, maar wij kunnen dit wel erg snel voor u uitvoeren. U bent van harte welkom in Zoetermeer voor een schermreparatie. 

Nieuwsbrief

Loop geen aanbiedingen meer mis. Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang al het laatste nieuws. 

Stuur uw toestel ter reparatie op

Met onze online smartphone reparatieservice kunt u vanuit heel Nederland uw telefoon door ons laten repareren. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. U ontvangt dan uw pakbon en verdere instructies in een email. Snel en gemakkelijk!

Uw apparaat
Uw gegevens

Ontvang onze allerlaagste prijs

In de meeste gevallen kunnen wij uw telefoon repareren terwijl u wacht. Maar als het wat langer mag duren, kunnen wij u een nóg scherpere prijs aanbieden. Onze prijzen zijn gegarandeerd de laagste op de markt.
Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend de allerlaagste prijs aan voor uw telefoon- of tabletreparatie.