Logo GSM-Paradise

Telefoon reparatie Den Haag

Voor een telefoon reparatie in Den Haag kunt u bij GSM Paradise terecht, we zijn al jarenlang actief in deze regio en hebben drie vestigingen in Rijswijk en Zoetermeer. De dichtstbijzijnde GSM Paradise wanneer u in Den Haag woont, is gelegen op het randje van Den Haag en ligt in Rijswijk (winkelcentrum de Bogaard). We zijn dus voor iedereen die woonachtig is in Den Haag, of rondom Den Haag goed bereikbaar.
Bent u op zoek naar een goede telefoon reparatie maar bent u niet in staat om naar één van onze drie winkels te komen? Dat is geen enkel probleem, want u kunt er ook voor kiezen om uw smartphone naar ons op te sturen. We sturen dan netjes binnen 24 uur de smartphone gerepareerd naar u op.

Komt u bij ons in de winkel langs? Dan zijn we maar een uurtje bezig, u kunt ervoor kiezen om even op het toestel te wachten of na een uurtje terug te komen. Voor uw telefoon reparatie in en rond Den Haag bent u dus bij GSM Paradise aan het juiste adres. 

Iphone reparatie Den Haag

Op het gebied van iPhone reparaties mogen we met recht een expert genoemd worden, onze ervaring dateert uit het begin van de 21e eeuw. Door veel oefenen en uitproberen ontdekten we hoe we de verschillende onderdelen van Iphones konden vervangen. Dit ging niet zonder enkele tegenslagen, maar dit heeft er wel voor gezorgd dat we elke Iphone reparatie in Den Haag met veel zorg voor u kunnen uitvoeren. Er was toen nog weinig bekend over de inhoud van de verschillende Iphone modellen. In de loop der jaren zijn de Iphones natuurlijk sterk ontwikkeld.

Voor zowel nieuwe als oude Iphone modellen bent u voor een reparatie in de regio Den Haag bij GSM Paradise in goede handen. Wilt u meer informatie kunt u altijd langskomen, we helpen u graag uw telefoon of het scherm hiervan zo snel mogelijk te repareren.

iPhone Reparatie Den Haag

Samsung Galaxy reparatie Den Haag

Ook de grootste concurrent Samsung heeft inmiddels al een lange geschiedenis met vele modellen in de Samsung Galaxy serie uitgebracht. GSM Paradise heeft de ontwikkeling van dit merk en de Galaxy serie op de voet gevolgd en weten precies hoe elk model in elkaar steekt. Voor veel onderdelen gebruikt dit merk dezelfde structuur, maar soms zijn verschillende onderdelen op andere plekken gemonteerd. Door op alle nieuwe modellen te oefenen ontdekken we steeds snel hoe het nieuwste model in elkaar steekt. Onze ervaring en expertise is dus ook wat betreft Samsung Galaxy reparaties in Den Haag hoog te noemen. 

Onze service en werkwijze

In Den Haag en omstreken komen veel mensen naar onze winkels toe voor een smartphone reparatie, u bent dan ook van harte welkom in één van deze winkels. Op het moment dat u bij ons naar binnen stapt zult u merken dat er alleen experts aan de slag zijn.

Een belangrijke waarde binnen onze organisatie is dat we uitstekende service willen verlenen aan al onze klanten. We doen daarom eerst een professioneel onderzoek naar het probleem van uw smartphone. Als we weten wat het defect is dan doen we u een reparatie voorstel, ziet u liever af van deze reparatie? Dat vinden we geen enkel probleem, u bent vrij om weer weg te gaan. U hoeft dan ook geen onderzoekskosten te betalen want we hanteren het no cure, no pay principe. Als u wel akkoord gaat met het voorstel dan gaan we direct aan de slag met uw telefoon reparatie. Binnen een uur is de reparatie al voor u voltooid, u kunt dus rustig nog even wat anders gaan doen en op uw smartphone wachten. Voor u het weet loopt u alweer met een telefoon als nieuw de deur uit.

We geven u daarnaast 3 maanden reparatiegarantie mee; dat is de service waar GSM Paradise voor elke telefoon reparatie in Den Haag voor staat.
GSM bestaat al vele jaren en heeft alle benodigde kennis en ervaring. Bij ons is uw smartphone in juiste handen. Bekijk al onze diensten op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Nieuwsbrief

Loop geen aanbiedingen meer mis. Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang al het laatste nieuws. 

Stuur uw toestel ter reparatie op

Met onze online smartphone reparatieservice kunt u vanuit heel Nederland uw telefoon door ons laten repareren. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. U ontvangt dan uw pakbon en verdere instructies in een email. Snel en gemakkelijk!

Uw apparaat
Uw gegevens

Ontvang onze allerlaagste prijs

In de meeste gevallen kunnen wij uw telefoon repareren terwijl u wacht. Maar als het wat langer mag duren, kunnen wij u een nóg scherpere prijs aanbieden. Onze prijzen zijn gegarandeerd de laagste op de markt.
Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend de allerlaagste prijs aan voor uw telefoon- of tabletreparatie.